Arbejde med opgaver fra workflow

Opgaver, der er tildelt til dig fra modulet Workflow, vises med orange miniaturer i visningen Opgaver . En tildeling kan indeholde flere budgetter, der kan arbejdes med. Sådan åbner du tildelingen og arbejder med budgettet:

1. Klik på Opgaver.
  2. Klik på på tildelingen (orange farve), som du vil åbne.
  3. Klik på på budgetskabelonen, som du vil åbne og redigere.
  4. (hvis relevant) Hvis tildelingens status er Forhåndstildeling:
    1. Vælg de relevante parametre. Hvis parameterfelterne er grå, har personen, som oprettede tildelingen, allerede defineret disse parametre. De kan ikke ændres.
    2. Klik på Generere opgaver. Tildelingens status er nu Ny.
    3. Klik på på budgettet (orange farve), som du vil åbne og redigere.
  5. Klik på Start tildelingsproces.
  6. Klik på Kør for at opdatere regnearket med opdaterede data.
  7. Rediger budgettet. Se Rediger budgetdata for yderligere oplysninger om de tilgængelige redigeringsmuligheder.
  8. Klik på Gem data for at gemme dit arbejde i databasen.
  9. Klik på Afslut, når du er færdig. Budgetskabelonen er sættes som fuldført og sendes til det næste trin i workflowet. Hvis der ikke er tildelt en validator eller godkender, afslutter dette workflowet.

Brug aktivitetsloggen

Du kan bruge aktivitetsloggen til at tilføje eller vise kommentarer om budgettet. Det kan være nyttigt, når workflowet omfatter en validator og/eller godkender.

1. Klik på på linjen Aktivitetslog. Som standard vises alle aktiviteter (og kommentarer).
    • Klik på Tilstande eller Kommentarer for at filtrere aktivitetslisten.
    • Indtast tekst i søgefeltet for at søge efter kommentarer eller tilstande. Listen opdateres automatisk.
  2. Indtast tekst i tekstfeltet, og klik på Tilføj for at tilføje en kommentar til budgetskabelonen.