Opret budgetskabelon

Denne vejledning beskriver, hvordan du laver en budgetskabelon fra bunden. Du har også følgende valgmuligheder:

Sådan oprettes en budgetskabelon:

1. Klik på Budgettering.
  2. Klik på  Ny. Dialogboksen Nyt budget vises.
  3. Vælg et firma. Data fra dette firma bruges i din budgetskabelon.
  4. Indtast et navn i feltet Budgetnavn. Vælg et logisk navn til budgetskabelonen, så den bliver let at finde.
  5. Klik på Opret. Budgetskabelonen føjes til listen og har status Udkast ().
  6. Vælg en budgetskabelon på listen, og klik på  Rediger for at åbne den i Report Designer.