Del rapport

Du kan dele din rapport med dine kolleger. Rapporten bliver synlig i deres arkiv. Bemærk: Hvis rapporten tidligere er blevet delt, bliver den gamle version af rapporten i brugernes arkiver overskrevet af den nye udgave. Sådan deler du en rapport:

  1. Åbn rapportskabelonen på en af følgende måder:
    • Vælg rapportskabelonen på listen, og klik på  Åbn.
    • Klik på på miniaturebilledet for rapportskabelon.
    • Dobbeltklik på rapportskabelonen på listen.
  2. Hvis relevant: Indstil datoparameteren og eventuelle andre tilgængelige parametre.
  3. Klik på Kør.
  4. Klik på  Del. Dialogboksen Del rapport vises. Hvis rapporten tidligere er blevet delt, kan du se, hvornår og med hvem rapporten blev delt.
  5. Bemærk: Knappen  Del er ikke tilgængelig, hvis rapporten er et udkast. Klik på  Udgiv.
  6. Vælg de brugere, du vil dele rapporten med:
    • Søg: Brug feltet Søg til at søge efter og vælge individuelle brugere.
    • Roller: I den øverste del af listen kan du vælge én eller flere roller. Rapporten bliver delt med alle brugere, der hører til de roller, du har valgt.
    • Brugere:  Vælg individuelle brugere på listen.
    • Fravælg () brugere, hvis du ikke vil dele den opdaterede rapport med dem (den forrige udgave fjernes).
  7. Bemærk: Du kan kun dele rapporten med brugere, der har tilladelse til at vise rapportdataene. Se Dataadgang.
  8. Klik på Del. Knappen skifter til grøn og status Delt. Den aktuelle udgave af rapporten arkiveres også.
  9. Bemærk: Hvis rapporten tidligere er blevet delt, skal du bekræfte dine handlinger ved at klikke på Overskriv.

Fjern deling af rapport

  1. Åbn rapportskabelonen.
  2. Klik på Del.
  3. Fravælg brugere og roller, som ikke længere skal have adgang til rapporten.
  4. Klik på Del.
  5. Klik på Overskriv for at bekræfte.

Rapporten fjernes fra arkiverne for de fravalgte brugere/roller.