Den enkle valgmulighed Drilldown gør det muligt for brugere at se de underliggende detaljer af den værdi, der præsenteres i rapporten.

Sådan aktiveres denne funktion:

1. Vælg et måling-felt i rapportdefinitionen.
  2. Klik i Layouteditor, på fanen Drill-To, og vælg dialogboksen Brug standard-drilldown.

Når du har udført rapporten, kan du udføre drilldown på ethvert tal og se detaljer fra det underliggende journalpostniveau fra det samme modul:

1. Højreklik et vilkårligt tal i den udførte rapport.
  2. Vælg OneStop Reporting i genvejsmenuen og derefter Drilldown.

Resultatet af drilldown vises i et nyt regneark i Excel med navnet #Drilldown, og hver resulterende kolonne får automatisk filtre.

Tilpasning af standard drilldown-visning

Du kan tilpasse standard drilldown-visningen for at vise felter efter dit valg og i den rækkefølge, du foretrækker.