1. Gå til Get Data i OSR Portal

Velg Connections +New24SevenOffice

1. Fyll ut skjemaet

Connection name: velg ditt eget

Username: ditt 24SevenOffice brukernavn

Password: ditt 24SevenOffice passord

1. Velg selskap

Huk av for selskap/selskapene du ønsker å opprette tilgang til og klikk Finish.

Du har nå opprettet tilgang til 24SevenOffice.

Viktig: Dersom flere personer oppretter tilkobling mot samme selskap, så vil dette ligge som to selskaper hos OneStop Reporting. Det er derfor best at kun en person oppretter tilkobling mot et selskap.

Neste steg er å opprette Data import jobs, for å overføre data fra 24SevenOffice til OSR Portal slik at du kan begynne å rapportere og budsjettere i OSR Portal.