Näytä raportit

1. Napsauta Arkisto.
  2. Valitse () vähintään yksi raportti raporttiluettelosta.
  3. Valitse  Avaa.  Valitut raportit avataan tarkastelua varten.

Kunkin raportin ylätunnisteessa on seuraavat vaihtoehdot:

Painike Nimi Kuvaus
Lataa  Lataa raportti napsauttamalla tätä.
Käytä/piilosta ylätunnisteet Napsauttamalla tätä voit näyttää tai piilottaa sarakkeiden ja rivien ylätunnisteet.
Sulje Sulje raportti napsauttamalla tätä.

Kun olet avannut yhden raportin, oikeassa alakulmassa on seuraavat vaihtoehdot:

Painike Kuvaus
Napsauttamalla tätä voit siirtyä raporttinäkymästä raporttiluetteloon. Valitut raportit on korostettu raporttiluettelossa vihreällä värillä.

Kun olet avannut useita raportteja, oikeassa alakulmassa on seuraavat vaihtoehdot:

Painike Kuvaus
Napsauttamalla tätä voit siirtyä raporttinäkymästä raporttiluetteloon. Valitut raportit on korostettu raporttiluettelossa vihreällä värillä.
Sulje kaikki raportit ja palaa raporttiluetteloon napsauttamalla tätä.
Napsauttamalla tätä voit tarkastella raportteja vierekkäin.
Napsauttamalla tätä voit tarkastella raportteja allekkain.