Publisher: Yleiskatsaus

Publisher-moduulin avulla voit jakaa raportteja ja raporttipaketteja käyttäjille tai käyttäjäryhmälle, joka kuuluu järjestelmän rooliin. Raportit voidaan suorittaa ja jakaa ennalta määritettyyn aikaan, tai voit aloittaa käynnistyksen manuaalisesti tarpeen mukaan. Voit lisätä useita raportteja julkaisutyöhön, asettaa parametreja ja lähettää sähköpostin vastaanottajille tai lähettää heidän Arkisto -moduuliinsa portaalissa. Publisher luo lokin kaikista suorituksista, jolloin voit pitää yleiskatsauksen raporttisi toteutuksista. Voit myös muokata olemassa olevia julkaisutöitäsi, esimerkiksi lisätä tai poistaa raportteja työstä tai lisätä tai poistaa vastaanottajia. Aikataulutus-ominaisuuden avulla voit määrittää julkaisutyösi aikataulutuksen lähettämään raportteja ennalta määrätyllä aikavälillä.     Vaihtoehdot Publisher -näytössä:

Painike Nimi Kuvaus
Uusi Luo uusi julkaisutyö napsauttamalla tätä. Katso Luo uusi julkaisutyö.
Suorita Suorita valittu työ napsauttamalla tätä.
Näytä loki Napsauta tätä nähdäksesi julkaisutyön lokin. Katso Näytä julkaisutyön loki.
Muokkaa Muokkaa valittua julkaisutyötä napsauttamalla tätä. Katso Muokkaa julkaisutyötä.
Poista Napsauta tätä poistaaksesi valitut julkaisutyöt. Katso Olemassa olevan julkaisutyön poistaminen.

SEURAAVA: Sinun on määritettävä julkaisutyö. ​​