OneStop Reporting Light

OneStop Reporting Light er en begrenset versjon av OneStop Reporting. OneStop Reporting Light gir deg tilgang til å se og kjøre standardrapporter som følger med i løsningen.

Opptak er tilgjengelig

Lurer du på hvordan fullversjonen av OneStop Reporting ser ut?

I høyre hjørne finner du en knapp som vil ta deg videre til et on-demand webinar av OneStop Reporting.

Fullversjon

Oppgradering er tilgjengelig

Hvis du føler at du mangler noe finnes det en fullversjon av OneStop Reporting som gir deg:

• Tilgang til over 40 rapportmaler
  • Flere avdelings- og prosjektrapporter, med mulighet for konsolidering
  • Ingen ny installasjon, kom i gang i dag.
  • Enkelt å kombinere versjonene, du behøver ikke å flytte alle selskapene over.

Standardrapporter

Nye rapporter

Har du sett våre nye resultat- og balanserapporter?

Vi har nå oppdatert rapportene slik at de bygger på informasjon fra Kontoplanmodulen. Det vil si at du ikke lenger trenger å velge kontogrupper ved rapportkjøring, men heller oppdatere kontomappingen i Kontoplan. Du kan lese mer om rapportene her og Kontoplan her.