Hjelp

Velg modulen du trenger hjelp med i menyen til venstre og finn veiledningen du trenger. Vårt mål er å støtte og veilede deg som en OneStop Reporting bruker.

Modulene

I denne videoen går vi gjennom modulene for rapportering og budsjettering i OneStop Reporting Portalen.

For flere korte demovideoer, klikk her.

Hjelp-knappen

Klikk på Hjelp-knappen øverst til høyre når du er i OneStop Reporting Portalen, du får en enkel guide i kontekst av hvilken side du er på.

For eksempel, står du i Arkiv og klikker Hjelp, vil du få opp en guide som angår vår Arkiv-modul.

Morgenkaffe med Håkon & Quan

Morgenkaffe med Håkon & Quan er vår podkastserie som er laget for å gi våre kunder brukertips i våre løsninger og oppdateringer i bransjen. Vi ønsker å gjøre det morsomt å lære OneStop Reporting, samtidig som det skal være nyttig og enkelt.

Tips & Triks

Standardrapporter

Vi jobber kontinuerlig med å oppdatere og lage nytt innhold for løsningene våre. Neste gang du er i portalen, husk og sjekk ut våre nye maler.

Spillelister i Arkiv

Du kan enkelt sette sammen rapporter som er sendt til deg i Arkiv, og lage en spilleliste. Dette er for at det skal være enkelt for deg å presentere rapporter, med drill-down og bilagsvisning. Her kan du også åpne flere rapporter samtidig, for sammenligning av tall.

Skru på Varslinger

Sku på Varslinger under brukerinnstillinger for å få varsel på epost når en rapport er delt med deg.

Automatisk publisering

I Publisering kan du sette på automatisk distribusjon av rapporter og rapportpakker til brukere eller en gruppe brukere som tilhører en rolle i systemet.

Support

Gå til vår supportside og opprett supportsak.