Vi er her for å hjelpe deg

Velg modulen du trenger hjelp med, i menyen til venstre, og finn en løsning. Vårt endelige mål er å støtte og veilede deg som rapporteringsbruker.

Opplev
Live-rapportering

Last ned maler som er klare til bruk.

Rediger og kjør rapporter.

Legg til kommentarer og del med teamet og kundene dine.

Få hjelp

Du kan enkelt få tilgang til brukerveiledninger ved å klikke på https://help.onestopreporting.com/wp-content/uploads/2017/04/questionmark.png hjelp-knappen øverst i høyre hjørne i OneStop Reporting. En dialogboks viser veiledningen i konteksten for gjeldende side.

Favorittfunksjonene

Maler

Last ned standardrapporter og standard rapportpakker fra vår markedsplass for maler. Maler opprettes med en tilkobling til regnskapsprogramvaren.

Kommentarer

Du kan legge til kommentarer i rapportene før du deler eller arkiverer utførte rapporter.

Publisering

Du kan enkelt dele utførte rapporter med andre brukere. Dine delte og arkiverte rapporter er lagret i mottakerens innboks, for rask tilgang og sammenligning av data.

Redigere rapporter i Excel

Vår Excel-baserte Report Designer gir et unikt, allsidig og robust rapporteringsverktøy for å skreddersy rapporter – den eneste begrensningen er fantasien din.

Visning av bilag

I rapportene kan du drille ned for å se de underliggende transaksjonsdetaljene, med visning av bilag.

Spillelister

Du kan enkelt legge til rapportene dine i en spilleliste, slik at du har alle rapportene tilgjengelige for neste presentasjon eller møte.

Lær mer med kurs

I Visma Learning Universe finner du kurs i OneStop Reporting.