Drilldown- og bilagsvisning

Gjør følgende i en rapport mottatt i Arkiv,  en kjørt rapportmal i Rapportering, en kjørt budsjettmal i Budsjettering eller i Oppgaver:

1. Høyreklikk i cellen der du vil drille ned.
  2. Velg drilldown-elementet på menyen Velg drilldown.
    Hvis et bilag er koblet til transaksjonen, vil det være en kolonne med en hyperlink til bilaget. I noen tilfeller er det ikke mulig å vise selve bilaget; Visning av bilag kan variere mellom ERP-systemer og er avhengig av formatet bilaget har i ERP systemet.
  3. Klikk på hyperlinken  for å åpne den.

Du kan laste ned drilldown-resultatet til Excel ved å klikke på Eksporter til Excel-knappen.

MERK:  Rettigheten for drilldown må være satt på for brukeren.

Det er ikke drilldown på alle celler. Det vil f.eks ikke være drilldown på en celle med formler.