Opprette oppgaver

Dette steget gjelder bare dersom oppgaven lar deg velge budsjettparametere.

MERK: Dersom oppgaven er satt opp med La brukeren avgjøre parametre kan du opprette så mange oppgaver som du ønsker.

MERK: Hvis oppgaven har en startdato i fremtiden, vil du se startdatoen på Opprett oppgave kortet. Du må vente til startdatoen før du kan opprette en oppgave.

Slik åpner du oppgaven og jobber med budsjettet:

1. Klikk på ÅpneOpprett tildelings kortet du ønsker å jobbe med.
  2. Velg de relevante parameterne. Hvis parameterfeltene er grået ut, har personen som opprettet oppgaven allerede definert disse parameterne. De kan ikke endres.

MERK: Under Allerede opprettede oppgaver kan du se enkeltoppgaver og parametere for tidligere opprettede oppgaver.

3. Klikk på https://help.onestopreporting.com/wp-content/uploads/2019/08/create-assignment.png Opprett oppgaver øverst til høyre. Oppgaven legges nå til i oppgavelisten, og du kan jobbe med oppgaven din.

MERK: Under Allerede opprettede oppgaver kan du se oppgaver du allerede har opprettet.

Se informasjon om oppgaven

Øverst til høyre på Opprett oppgaver korter, klikk på Alternativer.

Her finner du følgende informasjon:

• Navn på budsjett
  • Navn på arbeidsflyten
  • Selskap
  • Oppgavestatus
  • Start og forfallsdato
  • Parametere

Neste : Jobbe med oppgaver