Endre språk

1. For å få tilgang til Min profil-innstillingene gjør du ett av følgende:
    • I øvre høyre hjørne av bildet klikker du på brukernavnet ditt, deretter klikker du på  Profil.
    • På listen over moduler til venstre klikker du på  Innstillinger og deretter på Brukerinnstillinger.
  2. Velg ønsket språk fra rullegardinlisten Språk.

Endre passord

Slik endrer du påloggingspassordet for OneStop Reporting Portal:

1. For å få tilgang til Min profil-innstillingene gjør du ett av følgende:
    • I øvre høyre hjørne av bildet klikker du på brukernavnet ditt, deretter klikker du på  Profil.
    • På listen over moduler til venstre klikker du på  Innstillinger og deretter på Brukerinnstillinger.
  2. På fanen Min profil, under Portalinnlogging klikker du på Endre passord.
  3. I dialogboksen Endre passord angir du aktuelt passord og nytt passord to ganger. Passordet må ha minst seks tegn.
  4. Klikk på Endre.
  5. Hvis du bruker multifaktorautentisering, må du også utføre disse trinnene:
    • I dialogboksen Bekreftelseskode skriver du inn koden fra godkjennerappen.
    • Klikk på Bekreft.