Datatilkobling (lokalt)

I modulen Datatilkobling kan du administrere tilkoblinger til ERP-systemet. Viktig: Før du kan opprette en tilkobling til de lokale datakildene fra OneStop Reporting, må du først installere en lokal datagateway, aktivert av OneStop Reporting Cloud Agent. Installering og konfigurering av Cloud Agent gjøres vanligvis av en administrator. Det kan kreve spesialkunnskap om de lokale serverne dine, i tillegg til ERP-systemet ditt. Se OneStop Reporting Cloud Agent for mer informasjon og installasjonsveiledning.