Forbruk

Under Forbruk kan du få en oversikt over:

• antall brukere og deres brukernivå
  • antall klienter og deres klientnivå
  • innstillinger for andre brukere, for eksempel hvor mange revisorer det er

Lag rapport for toppnivå (kunde)

I Rapporter-fanen for toppnivåadministratorer, kan du lage en selskapliste eller brukerliste-rapport. For Selskapslisterapporten, kan du bruke informasjonen du har lagt til i i Selskaper-fanen på klientnivå for å lage rapporten. For mer informasjon, se Legg til fritekstinformasjon til selskaper.

1. Klikk Administrasjon.
  2. Klikk toppnivå.
  3. Klikk på Forbruk-fanen.
  4. Under Rapporter, klikk Last ned CSV eller Eksporter til Excel.