OneStop Reporting Report Designer er rapportdesignapplikasjonen i OneStop Reporting.  Report Designer er et komplett Excel-basert rapportskriveprogram som setter brukeren i stand til å opprette rapporter om sin organisasjons data i OneStop Reporting-skyen. Bedriftsbrukere med grunnleggende Microsoft Excel-ferdigheter kan raskt lage regnskap, driftsrapporter og KPI-rapporter av presentasjonskvalitet med diagrammer og grafiske indikatorer. Brukere kan også kjøre rapporter fra Report Designer.