Administrere lisenser for leieren

I modulen Innstillinger > Administrasjon kan du administrere for hver bruker i systemet.

• På fanen Lisensiering bruker du -boksene til å administrere lisenser for hver bruker.

MERK: Hvis brukerne har et lås-ikon ved siden av navnet, er modultilgangen arvet fra Gruppe-nivå. Se Behandle lisenser for brukere på gruppenivå   TIPS: Antall lisenser for leieren administreres av en administrator på øverste nivå.