Opprette brukere i en leier

På fanen Brukere for leieren kan du administrere eksisterende brukere og legge til nye brukere.

1. Klikk på fanen BrukereEksisterende brukere vises i listen.
  2. I feltet Søk etter eller legg til bruker søker du etter eksisterende brukere eller skriver inn e-postadressen.
  3. Klikk på knappen Legg til.

Din nye bruker vil motta en e-post der de må klikke på knappen Aksepter invitasjon og fylle ut navn og angi et passord. TIPS: Hvis en bruker ikke lenger skal ha tilgang til portalen, kan du deaktivere denne brukeren. For å gjøre det klikker du på navnet på brukeren, og deretter på X (fjern bruker fra leier).

Send invitasjon til nye brukere på nytt

Hvis du har opprettet en ny bruker og denne brukeren ikke har godkjent invitasjons-e-posten, kan du sende invitasjonen til portalen på nytt.

1. På fanen Brukere klikker du på navnet på den nye brukeren.
  2. På menyen til høyre klikker du på koblingen Klikk for å sende invitasjonskobling på nytt.