Administrere tillatelser for en rolle

Når du har opprettet en rolle på leiernivået, kan du administrere datatilgang for alle medlemmer av den aktuelle rollen.

1. På fanen Roller klikker du på rollen du vil redigere.
  2. I delen Tillatelser administrerer du tillatelser og datatilgang for rollen. Tabellen viser alternativene for tillatelser.

Tillatelse Beskrivelse
TILLATELSER Slå på den øverste bryteren for å gi brukere alle tillatelser.
Har full datatilgang Gir brukere full tilgang til alle selskaper under leieren. Hvis det er deaktivert, kan du administrere tilgangen til de forskjellige selskapene under delen Datatilgang.
Kan administrere kategorier Lar brukere opprette kategorier i modulene Live-rapportering og Budsjettering.
Kan drille ned Lar brukere drille ned for å se den underliggende detaljen i verdien presentert i en rapport.
Kan importere selskapsdata Lar brukere får tilgang til modulen Hent data der de kan administrere tilkoblinger til ERP-systemet og importere data.
Kan laste ned Excel-filer fra Arkiv Gjør det mulig for brukerne å laste ned en rapport i Arkiv som Excel-filer. Hvis en bruker ikke har denne tillatelsen, kan rapporter bare lastes ned som PDF-filer.
Kan vise bilag Lar brukere drille ned for å se bilag.
Kan administrere tilkoblinger Gjør det mulig for brukere å administrere tilkoblinger og dataimportjobber i Hent data.
Kan redigere data fra Databehandling Gjør det mulig for brukere å redigere data i Databehandling.