Legge til medlemmer i en rolle

Når du har opprettet en rolle på leiernivået, kan du legge til medlemmer i den rollen. Alle medlemmer av denne rollen vil få samme nivå av datatilgang og tillatelser.

1. På fanen Roller klikker du på rollen du vil legge til et medlem i.
  2. I feltet Velg en bruker for å legge til i denne rollen angir du e-postadressen til brukeren du vil legge til i denne rollen.
  3. Gjenta for hvert medlem.

MERK:Brukeren må finnes under fanen Brukere for å kunne legge til den brukeren i rollen.