Slik sletter du et selskap og alle data relatert til selskapet:

  1. Klikk på  Innstillinger.
  2. Klikk på  Administrasjon.
  3. Klikk på fanen Selskaper.
  4. Klikk på  Slett ved siden av selskapet du vil slette.
  5. Merk av for Jeg forstår… i dialogboksen Slett selskap, og klikk deretter på knappen Slett for å bekrefte at du vil slette all informasjon relatert til dette selskapet.

 

 

ADVARSEL: Når du sletter et selskap, sletter du også følgende data relatert til selskapet:

  • Datatilgangsfiltre
  • Budsjettflyter
  • Publiseringsjobber
  • Rapporter (ikke rapportmaler)
  • Alle data som overføres fra ERP-systemet
  • Alle budsjetteringsdata som er lagret
  • Alle tilleggsdata som er lagret