Vi er her for å hjelpe deg!

Problemer kan alltid oppstå, og da bør du føle deg trygg på at vi vil hjelpe deg til å løse disse problemene på en rask og effektiv måte.

Åpningstider

Mandag – fredag:

09:00 – 16:00 (CET)

Norske helligdager: Stengt

Har du kjøpt OneStop Reporting-produktene gjennom en forhandler, kontakt din forhandler for førstelinjesupport.

Hvordan få hjelp?

Opprett supportsak

Gå til vår supportside og opprett supportsak.

Chat med oss

Besøk onestopreporting.com, for å starte chatten.

Mandag – fredag: 09:00 – 14:00 (CET)

Send oss en epost

Beskriv problemet ditt og send oss en epost. Legg gjerne til skjermbilder som beskriver utfordringene du møter.

Demovideoer

Her kan du se korte videoer som viser hvor fleksibel og brukervennlig OneStop Reporting er.

Ofte stilte spørsmål

HVA INKLUDERER I SUPPORTAVTALEN?

Klikk her for mer informasjon om vår SLA.

Hva er de TekNISKE KRAV for Report Designer?

Microsoft Office Excel 2013 eller nyere, 32/64 bit må være installert lokalt

Klikk her for mer informasjon.

Hvordan installere windows på MAC?

Klikk her for en ekstern artikkel som beskriver hvordan du installerer Windows på en MAC.

Hvordan definere "kontoer" i data manager?