Nyheter

Ny brukerveiledning

Uansett hvor i OSR Portal du befinner deg finner du enkelt vår brukerveiledning ved å trykke på Help.
Samtidig har vi lansert help.onestopreporting.com som er et samlingssted for all vår dokumentasjon.

Enklere markering av rapporter

Nå kan du enkelt markere dine rapporter i Live Reporting ved å trykke på det fargede området øverst på rapportkortet.

Visning av rad- og kolonneoverskrifter

Rad- og kolonneoverskrifter vises nå automatisk i alle rapporter. Dette kan enkelt endres fra knappen Settings. En slik endring vil da gjelde for alle dine rapporter.

Se flere nyheter på vår hjemmeside onestopreporting.com.