Skapa användare för en klientorganisation

Under fliken Användare för en klientorganisation kan du hantera befintliga användare och lägga till nya användare.

1. Klicka på fliken AnvändareBefintliga användare finns i listan.
  2. I fältet Lägg till användare anger du e-postadressen i fältet Lägg till användare.
  3. Klicka på Plus-knappen.

Den nya användaren får ett e-postmeddelande där hen måste klicka på Godkänn inbjudan och fylla i sitt namn och ange ett lösenord.

Tips! Om en användare inte längre ska ha tillgång till portalen kan du avaktivera den användaren. Gör så här: klicka på användarens namn och klicka sedan på Papperskorgen.

Skicka inbjudan till nya användare på nytt

Om du har skapat en ny användare och denna inte har accepterat inbjudan kan du skicka inbjudan till portalen på nytt.

1. Under fliken Användare klickar du på den nya användarens namn.
  2. På menyn till höger klickar du på länken Klicka för att skicka inbjudan på nytt.