Ändra lösenord

Ändra ditt inloggningslösenord för OneStop Reporting Portal:

• För inställningar i Min profil gör du något av följande:
    • Klicka på ditt användarnamn överst till höger på skärmen och klicka sedan på Profil.
    • Klicka på Inställningar i listan med moduler till vänster och klicka sedan på Användarinställningar.
  • Under fliken Min profil klickar du på Ändra lösenord.
  • I dialogrutan Ändra lösenord anger du ditt nuvarande lösenord och ditt nya lösenord två gånger. Lösenordet måste ha minst sex tecken.

Meddelandeinställningar

I Meddelandeinställningar väljer du hur du vill få meddelanden: via e-post, i en banner i Portalen eller på mobil och enheter. Gör så här:

• Klicka på Inställningar, klicka på Användarinställningar och klicka sedan på fliken Meddelandeinställningar.

ELLER

• Klicka på Meddelanden och klicka sedan på Meddelandeinställningar.

Obs! För mer information om hur du hanterar dina meddelanden, se Meddelanden.